WERK

OVER ONS

WEBSHOP

CONTACT

WELCOME TO THE HOME OF PONG

<<< TERUG

Pong Creative, voorheen Solangelos creative department, is een ontwerpbureau opgericht in 2002.

Als ontwerpers maken wij graag mooi werk, maar nòg belangrijker vinden we; communiceert het? Is er over nagedacht, heeft het nut, gaat het werken? Verwacht van ons geen vuistdikke marketing analyses, maar wèl doelgerichte oplossingen. Uiteindelijk gaat het maar om één ding en dat is jouw bedrijf, product, dienst of merk te laten stralen en beter te maken.

 

Vormgeving, creativiteit, strategie, campagnes, actiemarketing en conceptdenken is de kracht, jouw identiteit onze zorg.

Vanuit het monumentale pand ‘het Klokgebouw’, in het hart van het creatieve centrum van Eindhoven; Strijp-S, werkt Pong Creative voor een diversiteit aan klanten. Van Maastricht tot Rotterdam, van Mönchen Gladbach tot Nijmegen maar altijd de roots stevig in het Eindhovense. Wij houden niet van standaard oplossingen tenzij de case er om vraagt.

 

Als team is Pong volledig op elkaar ingespeeld. We studeerden 26 jaar geleden met z’n drieën aan het Sint Lucas. Zaten in dezelfde klas, woonden in hetzelfde studentenhuis. Martijn en Solange zijn sindsdien partners. Na de opleiding koos ieder zakelijk zijn eigen pad. Via grote en kleine bureaus is er gewerkt voor een breed scala aan klanten en heeft ieder z’n specialiteit ontwikkeld. Onze disciplines overlappen elkaar en samen zorgen ze ervoor dat er weinig is wat onze pet te boven gaat. Als team is Pong multidisciplinair, pragmatisch en no nonsense, maar ontwerp moet wél ergens over gaan. Het ‘waarom’ vinden we dan ook erg belangrijk. Alle drie hebben we kleine kinderen, die vragen vaak ‘waarom?’ bij ogenschijnlijk de meest eenvoudige zaken. Soms kom je erachter dat het antwoord daarop verrassend kan uitpakken en kan zorgen voor een eye opener.

Solange Roomans

 

Oprichter Solangelos creative departement. Is in 2002  zelf gaan ondernemen na gewerkt te hebben voor o.a. Two’s Company, Ligthart communicatie, Checker en Hoogsteder. Werkte o.a. voor; IAK, Vitalis zorggroep, Délifrance, Deli XL en Vogels. Regelt veel, zorgt voor het meeste klantcontact, vormgeefster en razendsnelle DTP-er. Gelooft dat er vijf kwartier in een uur zitten maar haalt ondanks dat iedere deadline. Houdt van bbq-en, sporten en van dezelfde kinderen als Martijn.

Martijn Kuijken

 

Art director en vormgever. Na een omweg als manager in de Horeca bleef het reclamevak hem trekken en in 2006 ging hij samenwerken met zijn partner Solange. Strategisch, creatief dromer, schrijft columns en maakt zich graag druk om knullig design. Heeft een voorliefde voor film en fotografie en heeft meegewerkt aan diverse (bekroonde) commercials. Kookt graag (en nog lekker ook), kijkt voetbal en is op en top Eindhovenaar. Getrouwd met Solange en heeft twee kinderen; Miguel en Loïs.

Dennis de Vocht

 

Werkte jarenlang als vormgever bij Reclameteam Verhoeven voor accounts als Philips, Vogels, IAK en Compaq alvorens de stoute schoenen aan te trekken en voor zichzelf te beginnen. Werkte uiteraard als freelancer veel voor Solangelos, maar werkte ook

voor de Sligro en Emté. Sloot zich aan als vennoot bij Solangelos wat vervolgens het huidige Pong Creative werd. Is een DTP-wonder, photoshopt strakker dan het gezicht van Marijke Helwegen, en is drummer in zijn vrije tijd. Samen met zijn vrouw Mirjam heeft hij twee dochters; Sam en Tess.

PONG CREATIVE

Klokgebouw 222

5617 AC Eindhoven

T 040 848 68 76

info@pongcreative.nl

© 2023  PONG CREATIVE

Algemene voorwaarden